KATEGORIJE
AKCIJE
NOVO
Sve za kucu > Apoteka > Dodaci ishrani

KAPI PROPOLIS 20ML BILJE BORCA

 
 
157.99din/kom
OPIS PROIZVODA <
Grupa proizvoda: Propolis kapi.
Spisak sastojaka: 20 ml vodeno alkoholnog rastvora visokopreciscenog propolisa. Sadrzaj alkohola: 55 % v/v.
Neto kolicina: 20.000
Jedinica mere: ml
Uslovi cuvanja: Proizvod cuvati zatvoren,u orginalnom pakovanju, na tamnom mestu i sobnoj temperaturi,van domasaja dece.
Stavlja u promet: Bilje Borca d.o.o.,Prelivacka 98,11211 Borca,Beograd,Srbija. Tel: 011 33 24 651 .
Dodatne informacije: Dejstvo:Propolis je najznacajniji pcelinji proizvod i prirodni antibiotik.Primenjuje se u preventivi kod upalnih procesa grla, usne duplje, za podizanje opste otpornosti organizma.Propolis ima izrazeno antibakterijsko , antivirusno, antigljivicno, antisepticno, lokalno anesteticko dejstvo. Iz tog razloga propolis sprecava razvoj i sirenje bakterija,virusa,gljivica, deluje dezinfikujuce, smanjuje bol itd. Nacin upotrebe: Piti tri puta dnevno 15-20 kapi rastvorenih u malo vode ili nakapano na kasiku meda ili kocku secera, i to lagano otapati u ustima. Za spoljnu upotrebu kod povrsinskih rana i infekcija kapi se mogu direktno naneti na kozu. Napomena: Proizvod nije namenjen deci do 12 godina,trudnicama i dojiljama i osobama osetljivim na pcele i pcelinje proizvode.Preporucena dnevna doza se ne sme prekoraciti.Alkohol prisutan u proizvodu moze uticati na psihofizicke i motorne funkcije.Ukoliko se pojave bilo koji znaci preosetljivosti prekinuti sa upotrebom.
Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se slededom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. ...saznaj više
PREPORUČUJEMO
Zapratite nas