KATEGORIJE
AKCIJE
NOVO
Pekara i mesara > Pekarski proizv > Pecivo, pite, b

KIFLA SUVIT PEKARA MILAN

 
 
41.00din/kom
OPIS PROIZVODA <
Grupa proizvoda: Proizvod od brzo smrznutog testa bez nadeva.
Spisak sastojaka: PSENICNO brasno, SUSAM, PSENICNI GLUTEN, SURUTKA u prahu, dekstroza, pekarski kvasac, kuhinjska so (99,5% cisti natrijum hlorid, sredstvo protiv zgrudnjavanja soli E536), secer, biljno ulje, emulgator E 472e, antioksidansi E330 i E300, sredstvo protiv zrudvavanja E170, kompleks enzima (amilaza, lipaza).
Alergeni: Proizvod sadrzi PSENICNO brasno (GLUTEN), proizvode od SOJE, SUSAMA i proizvode od MLEKA.
Neto kolicina: 120.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Proizvode pre upotrebe cuvati na temperaturi od -18 C. Jednom odmrznut proizvod ne smrzavati ponovo.
Stavlja u promet: PEKARA MILAN, D.O.O. 21000 Novi Sad, Srbija, sediste: Arh. Jovana Rajica 2; proizvodni pogon: Miroslava Prodanovica Micka 8 Tel: (+381) 021/424-882, 6621-152 Fax: (+381) 021/ 6417-707
Zemlja porekla: Republika Srbija
Dodatne informacije: Smrznute proizvode poredjati na plehove za pecenje da se medjusobno ne dodiruju i odmrzavati na temperaturi od 18 C do 25 C u toku 10-15 minuta ili ih odmah podvrgnuti procesu fermentacije na temperaturi 35 C do 38 C i vlaznosti vazduha 75% do 80% , u vremenskom periodu od 50-60 minuta. Fermentacija je zadovoljavajuca, ako proizvod dostigne dvostruku pocetnu zapreminu. Zatim proizvode peci na temperaturi 240 C do 250 C i vlaznosti vazduha do 80% , u vremenskom periodu od 12-14 minuta.
SASTAV PROIZVODA <
Energija (kJ): 963
Energija (kcal): 228
Masti: 4.7
od kojih zasicene masne kiseline (g): 1.4
Ugljeni hidrati (g): 36.7
od kojih seceri (g): 2.7
Proteini (g): 9.8
So (g): 1.3
Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se slededom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. ...saznaj više
PREPORUČUJEMO
Zapratite nas