KATEGORIJE
AKCIJE
NOVO
Sve za kucu > Apoteka > Dodaci ishrani

SIRUP JAGORCEVINA+TIMIJAN+DIVIZMA 125G B

 
 
179.99din/kom
OPIS PROIZVODA <
Grupa proizvoda: Bronho san-Biljni sirup sa dodatkom biljnih ekstrakata jagorcevine, timijana, divizme bez saharoze.
Spisak sastojaka: 70% sorbitol, destilovana voda, fruktoza, etanol,stabilizator E 471,konzervans E 211. Aktivni sastojci porizvoda:Vodeno alkoholni ekstrakt herbe timijana(Thymus vulgaris, 1:5)2.5g;Vodeno alkoholni ekstrakt korena jagorcevine(Primula veris, 1:2,5)1.0g;Vodeno alkoholni ekstrakt cveta divizme(Verbascum phlomoides, 1:2,5)1.0g;Vitamin C(L-askorbinska kiselina)0.50g.
Neto kolicina: 125.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Proizvod cuvatio zatvoren,u originalnom pakovanju, na suvom i hladnom mestu, zasticeno od svetlosti, van domasaja dece.
Stavlja u promet: Bilje Borca d.o.o., Prelivacka 98, 11211 Borca, Beograd, Srbija. Tel: +381 (0) 11 3324 651, e-mail : office@biljeborca.rs
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Dodatne informacije: Dodatak ishrani. Proizvod je namenjen odrzavanju pravilne funkcije organa respiratornog sistema. Nacin upotrebe: Odrasli i deca preko 12 godina: 3 x dnevno po 1 supenua kasika (15 ml) sirupa. Deca od 4-12 godina: 3 x dnevno po 1 kafena kasicica ( 5 ml) sirupa, uz konsultaciju sa pedijatrom. Duzina primene je nedelju dana.Sirup se uzima nerazblazen pre jela. Pre upotrebe sirup promuckati. Napomene: Preporucene dnevne doze se ne smeju prekoraciti! Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnotezenu ishranu! Sirup ne uzimati neposredno pred spavanje! Proizvod moze imati laksativni efekat ukoliko se uzima u kolicinama vecim od preporucenih. Upozorenja: Proizvod sadrzi alkohol. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporucuje trudnicama, dojiljama i deci mladjoj od 4 godina. Oprez je neophodan kod pacijenata sa gastritisom i ulkusom. Moguce su nezeljene gastrointestinalne tegobe. Upozorenja: Proizvod sadrzi alkohol. Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod se ne preporucuje trudnicama, dojiljama i deci mladjoj od 4 godina. Oprez je neophodan kod pacijenata sa gastritisom i ulkusom. Alkohol:3.52 . Moguce su nezeljene gastrointestinalne tegobe.
SASTAV PROIZVODA <
Energija (kJ): 670
Energija (kcal): 167
Masti: 0.1
Ugljeni hidrati (g): 45
Proteini (g): 0.1
Potrudili smo se da osiguramo da svaka informacija o proizvodima bude potpuno tačna. Imajte u vidu ipak da se prehrambreni proizvodi često menjanju te se slededom navedenoga sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrednost, alergeni mogu promeniti. ...saznaj više
PREPORUČUJEMO
Zapratite nas