KATEGORIJE
AKCIJE
NOVO

SMRZ TESTO ZA SVE 500G FRIKOM

 
 
144.99din/kom
OPIS PROIZVODA <
Grupa proizvoda: Brzo smrznuti proizvod od kvasnog lisnatog testa.
Spisak sastojaka: PSENICNO brasno, margarin 27% (delimicno hidrogenizovano palmino ulje, palmino ulje, voda, suncokretovo ulje, emulgatori (mono- i digliceridi masnih kiselina i suncokretov lecitin), so, kiseline (mlecna i limunska kiselina), konzervans (kalijum-sorbat), aroma, boja (E160a)), voda, svezi pekarski kvasac, secer, poboljsivac za smrznuto kvasno lisnato testo (PSENICNI GLUTEN, PSENICNO brasno, emulgator (estri mono- i diacetilvinske kiseline i mono- i diglicerida masnih kiselina), dekstroza, kompleks enzima, antioksidans (askorbinska kiselina)), obrano MLEKO u prahu, SURUTKA u prahu, so, JAJA u prahu, inaktivni pekarski kvasac.
Alergeni: PSENICNO brasno,PSENICNI GLUTEN,MLEKO,SURUTKA,JAJA.
Neto kolicina: 500.000
Jedinica mere: g
Uslovi cuvanja: Temperatura pri kojoj ce temperatura u sredini proizvoda biti -18C ili niza u svim fazama distribucije proizvoda u maloprodajnim i veleprodajnim objektima.
Stavlja u promet: FRIKOM DOO BEOGRAD, Zrenjaninski put bb, 11213 Beograd, Republika Srbija.
Zemlja porekla: Republika Srbija.
Dodatne informacije: NACIN PRIPREME:Smrznuto testo izvaditi iz ambalaze i ostaviti 1 2 sata na sobnoj temperaturi, zatim ga na brasnom posutoj povrsini rastanjiti do zeljene debljine. Od rastanjenog testa mozete praviti razlicite slane i slatke specijalitete: kiflice, kroasane i sl. Oblikovane komade ostaviti oko 30 minuta da uvecaju zapreminu i zatim peci 10 15 minuta u prethodno na 220 C zagrejanoj pecnici. Uputstvo za pripremu koristite informativno i pripremu prilagodite rerni u Vasem domacinstvu. IZGLED:Komadi lisnatog testa seceni u oblik pravougaonika, bez snega i leda. BOJA:Karakteristicna boja nepecenog testa. UKUS:Karakteristican za proizvod od testa. MIRIS:Karakteristican za proizvode testa. KONZISTENCIJA:Nakon pecenja prhko testo sa velikim brojem listova.
SASTAV PROIZVODA <
Energija (kJ): 1553
Energija (kcal): 374
Masti: 22.4
od kojih zasicene masne kiseline (g): 10.2
Ugljeni hidrati (g): 38
od kojih seceri (g): 4.3
Proteini (g): 5.4
So (g): 0.83